Tuesday, 29 January 2013

Jom Sertai Skim Wakaf Karpet dan Penghawa Dingin


Assalamualaikum wbt.


Sukacita dimaklumkan bahawa Surau Al-Mukhlisin Presint 18R4 sedang mengusahakan pemasangan karpet dan penghawa dingin di ruang solat bagi memberikan keselesaan kepada para jamaah untuk beribadah.

2. Sehubungan dengan itu, bagi menampung kos pemasangannya, pihak Jawatankuasa Surau menjemput ahli-ahli kariah dan dermawan sekalian untuk turut serta di dalam skim wakaf yang diperkenalkan bagi menjayakan program tersebut. Jumlah kos adalah dalam anggaran RM20,000.00 dan penyertaan adalah dalam bentuk kaki persegi bernilai RM 6.50 sekaki persegi untuk wakaf karpet manakala untuk wakaf penghawa dingin bergantung kepada sumbangan ikhlas anda.

3. Pihak Jawantankuasa membuka peluang kepada ahli kariah dan dermawan yang ingin menyertai skim wakaf karpet ini dengan mengisikan borang yang disediakan beserta dengan jumlah wang yang ingin diwakafkan dan diserahkan terus kepada mana-mana Ahli Jawatankuasa Surau.

4. Atas kerjasama dan sumbangan yang diberikan, kami dahulukan dengan ucapan jutaan terima kasih. Semoga mendapat ganjaran yang setimpal daripada Allah s.w.t.

Sirru ’Ala Barakatillah


Kepada sesiapa yang berminat bolehlah berhubung dengan :-

1. En. Ahmad Asyraf Adnan : 019-9978427
2. En. Ahmad Norfaizal bin Jusoh : 019-9297457Borang Skim Wakaf dan Penghawa DinginGambar-gambar Keadaan Surau
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...